swedishkiwi.blogg.se

Långhelg
Hej raringar!!
 
Jag tänkte skriva vad som har pågått sedan fredag. Då hade jag och Aaron "traditional taco Friday" hos oss. Vi hade 4 gäster med gester. Beaudine, Ashley, Tem & Angela. Efter maten så spelade vi spel. Oj så kul det var!!
 
I lördags så spöregnade det. Men jag och Aaron for på möte för tjänst för att stödja gruppen. Efter det så åt vi frukost på stan.
 
Sen gjorde vi några återbesök. Sen hämtade vi upp Shantae från bussen (Aarons brorsdotter som är 15 år). På kvällen for vi tre med andra vänner på en thailändsk restaurang och åt. Det var asgott!!
 
Ps. Shantae bor i Palmerston North vilket är ca 3 h med bil från Taupo. Shantae stannade tills på tisdag för att det var långhelg här pga. drottning Elizabeths födelsedag. Ds.
 
På söndag så höll Aaron i möte för tjänst på Rikets sal, så vi tre for dit. Det var inte så många som kom för att det regnade. Efter möte för tjänst så gjorde vi några återbesök, sen åt vi brunch på stan och sen var vi på stan och shoppade. Sen var for vi på möte på Rikets sal. Det var inget tal, utan vi gick bara igenom vakttornet. Jag vet inte varför det inte var något tal. Talaren kanske blev sjuk.
Sen på kvällen så var vi bjudna på middag hos Steve & Marama. Sen spelade vi spel. Vi var där ganska länge för vi hade det så sjukt trevligt!
 
I måndags så var Aaron och Shantae på stan hela dagen. Jag stannade tyvärr hemma för att jag mådde inte så bra. Men eftersom att det var långhelg (rea) så köpte Aaron mycket husgrejer som han visste att jag ville ha (utan att fråga). Te.x. lakan, ljusslingor, tvättkorg, kuddar och så en ansiktsmask som present. Asså hur duktig?!?! Världens bästa man alltså!!
På kvällen såg vi en film som heter "Mrs Doubtfire". Sååå kul den är! Jag rekommenderar! Har någon annan sett den?
 
I tisdags så mådde jag bra så då gjorde jag god brunch. Inte långt efter det så lämnade vi av Shantae på bussen. Det var härligt att ha henne här. Hon älskar mig. Hihi.
 
 
Kraaaam♡
Anni
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress