swedishkiwi.blogg.se

Sista dagen av juli
Jag kan inte fatta att det är augusti imorgon!! Oj vad tiden går!! Haha.
Under helgens gång så var jag och Aaron med många vänner. Vi hade spelkväll hos Steve och Marama. Dagen efter så var vi på möte och sen for jag till Marama igen.
 
Jag är ju reguljär pionjär vilket är en förkunnare som gör en extra insats. Alla Jehovas vittnen är förkunnare av de goda nyheterna. Men några har kunnat ordna det så att de kan vara reguljära pionjärer och använda 70 timmar i månaden i predikoarbetet.
Varje nytt predikoår börjar i September och när man har varit pionjär i ca 1 år så får man gå på pionjärskola. Man går pionjärskolan 6 dagar i rad och det är som ett längre möte med deltagande.
Det här är något som jag ser fram emot sååå mycket!!! Längtar!!! Det är verkligen ett privilegium.
 
En annan sak jag ser fram emot är att den 1 september så far jag och Aaron till Rarotonga!!!!! Vi åker med Conrad och Anita och Brookelyn-Jaye + några fler vänner som jag inte känner än.
Rarotonga är den största ön i Cooköarna. Det tar 4 h att flyga dit men dom är nästan 24 h bakåt i tiden, så vi vinner 1 dag när vi flyger dit! Så när vi flyger från Nya Zeeland den 1 september så är vi där den 31 augusti😂 Coolt va? Vi ska vara där i 10-11 dagar varav den 6-8 september ska vi på den internationella sammankomsten som ska vara där. Så taggad jag är!!!
 
Här är en karta (där det står Cook Islands är Rarotonga):
 
Googla om ni vill fatta mer.
 
Snabbfakta om Jehovas vittnen i länder som betyder något för mig just nu:
 
Och internationellt:
 
Bilderna är screenshots från webbsidan jw.org.
 
Ha det bäst, ingen protest!
 
Kram♡
Anni
Anonym

Jag tänker googla Rarotonga. Bara namnet är ju sjukt kul 😄💗//Desi

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress