Lilys första Solcon

Vi började med sovmorgon och en riktig mysig frukost. Jag hade gått upp lite innan och fixat. Sen åkte vi iväg till Lilys första spelkonvent Solcon. På plats så mötte vi Jenny och Johan. Haha jag berättade för Lily igår att vi skulle träffa dem och då säger Lily Åh ja jag älskar dem! 🤣❤️
Vi kollade in alla delar först och sen satte vi oss och spelade Tsuro, ett enkelt spel som Lily fattade tycke för. Sen hittade Lily ett annat spel som hette Dobble och det var ett lätt och roligt spel. Så himla kul och se Lily när hon fick vara med på saker. Sen gick vi upp till tv-spels rummen och där spelade vi lite. Lily var så förtjust och tyckte det var hur roligt som helst. Som vanligt så charmade hon alla.

När vi kände oss klara så gick vi till Burger King city. Där blev det mat och massa prat. Efter maten så åkte vi ner till Mariebergsskogen och där badade vi. Lily var så glad i att få bada och simma långt ut, hoppa runt i vattnet och bara leka. Hon badade mer än vad hon har gjort under hela sommaren. Vi åt lite glass också och solade under tiden som Tobias och Lily byggde sandslott. Så himla skönt att bara få vara en stund.

Sen åkte vi hem och där fick Lily duscha av sig och sen var det dags för kvällen. Jenny satt med oss och Tobias och Johan gick till föreningslokalen och spela Magic the gathering commander. Lily somnade snabbt och när hon sov så gjorde en kantarellsoppa till imorgon och umgicks med Jenny.

En fantastisk dag där vi har upptäckt nya saker och fått nya härliga minnen.



























Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0