Kolmården

Alltså dessa korta veckor, så himla härliga, framförallt när det bjuds på sommar värme, man tror ju direkt att det är sommar på riktigt! 

I torsdags packade vi bilen och styrde mot Kolmården, vi gjorde ett stopp i Gränna där vi mötte upp Josephine och Maria med deras familjer. 
Vi köpte polkagrisar och lunchade innan vi fortsatte mot stugorna vi skulle bo 2 nätter.

(null)

(null)

På torsdagen handlade vi och lagade middag, spelade kort och laddade upp inför dag 1 på Kolmården.

Första dagen bjöd på sol och värme, så himla härligt. Inte helt oväntat fastnade vi i Bamses värld där de åktes karuseller och kollades på teater.
(null)


(null)


(null)

Efter lite lunch och lekplatshäng lyckades vi få med oss barnen för att kolla på djuren!
(null)


(null)

(null)

Det vankades även delfinshow, den får man ju inte missa. Men jag och Ilse fick gå ut då det inte är riktigt hennes grej att sitta och kolla, eller bli buren eller bara gå fram och tillbaka...

(null)

Vi fick även åkt Wild fire, så himlans roligt!
(null)

På kvällen fixade vi mat i stugan som vi tog med oss och åt utanför stugorna 
(null)

(null)

Lördag och dag 2, sämre väder och mindre folk något som framför allt märktes i Bamses värld där vi såklart hamnade först.


(null)

(null)

(null)

(null)

Sedan begav vi oss till djuren
(null)

(null)

(null)

En del kollade även på en Sälshow, som inte visade sig vara någon show utan mest fakta.. Jag och Ilse lämnade innan dd började då man vart tvungen att vara tyst och still.. 

Vi avslutade med att göra de barnen kände att dom ville göra innan hemfärd. Bamses värld blev de för vår del. Lite karuseller, lek och vatten och godis inköp.
David och Ilse hade gått till bondgårds delen så Ilse fick springa av sig så jag och Tyra gick dit och mötte upp dom och såklart hann vi med en fika innan vi körde hemåt.
(null)

(null)


(null)

Resan hem gick okej, barnen sov första 1,5 timmen så då gick de ju bra resten vart sådär. Ilse gillar inte att åka bil kan vi konstatera.. 

Hemma 20.30, Ilse somnade vid 21.15 och medan David och Tyra kollade fotboll/iPad packade jag upp och tvättade. 

Så himla kul att vara iväg men så skönt att komma hem.

Kolmården vart toppen, liiite tråkigt att dom har Bamses värld då den ju tar allt från djuren, barnen vart inte super pigga på att kolla på djur. När vi väl gjorde de tyckte dom de vart kul såklart 
Men annars ett toppen ställe, kanske inte att man åker tillbaka nästa år men kanske året efter eller något sådant. 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0