Uppesittarkväll - min första

(null)
Imorse (efter en natt med lite halvdålig sömn) åt jag en färgrik frukost och läste bok.

(null)
Jag åkte efter frukost hem till mamma, för att lämna av julklappar och mat inför imorgon. Och umgås lite. Lagom till fjärde advent var det sista ljuset på tavlan ditmålat (mammas alternativa version av årets adventsljusstake som "tänds" när jag är där, eftersom syrgasen inte kombinerar bra med levande ljus som ni vet). 

(null)
Övriga lägenheten var också julpyntad och granen klädd. Vi drack lite kaffe, åt lite lussbullar och pepparkakor och sedan målade jag naglarna medan mamma pysslade i köket inför imorgon. Vid 14-tiden åkte jag hem, slog in lite fler klappar och åt lunch. Hämtade upp Daniel på jobbet när han slutade för att köra honom och André hem till deras kompis där uppesittarkvällen skulle vara. 

(null)
Själv åkte jag med min bror till mamma och pappa där vi åt risgrynsgröt och nybakt bröd med julskinka. August var lite bakis, som ni kan se. 

(null)
Sedan åkte även jag till uppesittarkvällen hos Daniels kompis Daniel (yep, jag skrev rätt). Jag har aldrig spelat Bingolotto förut vad jag vet, men jag var den första som vann på min lott! Vann 100kr, haha. Så vi tänkte kanske köpa två nyårslotter och spela för på nyårsafton, vi får se. Var väldigt roligt faktiskt att sitta där, men det är klart att sällskapet gör sitt också!

(null)
När sista fjärde bingospelet var avklarat så drog killarna igång NHL-turnering som Daniel (min Daniel för att förtydliga) vann. Sedan åkte jag hem, medan de är kvar och kör Fifa-turnering och straffshotar, haha. Men sånt är jag för trött för så jag tänkte ta en sömntablett och gosa ner mig i sängen. Imorgon är det julafton, en dag jag för någon månad sedan inte såg som självklar att jag skulle leva till. Men här är jag än så länge, och klockan är faktiskt över tolv ser jag nu. I made it. Nu kör vi på ett tag till tycker jag, kroppen min. 
#1 - - Sabina:

Önskar dig en fantastisk julafton <3

Svar: Tack såhär i efterhand! Hoppas att du hade en fantastisk julafton du med! <3
Agnes

#2 - - Malin:

God Jul Agnes:) Och hejja kroppen som tog sig ändå fram!!! Hoppas du får en lugn och skön dag med familjen ❤

Svar: God fortsättning! <3 Heja kroppen ja :D
Agnes

#3 - - janet:

God Jul, Agnes!

Tack för alla dina blogginlägg, din generositet och livfullhet. Stor julkram till dig och julhälsningar till din familj.

/janet

Svar: Tack för dina kommentarer! Gör mig så glad. God fortsättning till dig! <3
Agnes

#4 - - Martin:

Lät som en trevlig kväll! klockrena bilder på din bror, Ha-ha! Du ser jätteglad och nöjd ut, och din bror ser minst sagt bakis ut! Vi körde också bingolotto i går kväll, en vinst på 100 kr här också (till dottern).

Ha nu en trevlig julafton! vill även tacka dig för dina fina, intressanta, roliga och inspirerande inlägg på din blogg + svaren på alla kommentarer!

God jul och kram!/Martin

Svar: Det var det verkligen! Haha, var ju tvungen att vara lite skadeglad åt det ;) Grattis till vinsten! Det är ju löjligt kul att vinna, oavsett priset nästan kan jag tycka!

Tack för att ni kommenterar! Ni gör det så otroligt mycket roligare att skriva av sig med era kommentarer!
God fortsättning, kram!
Agnes

#5 - - Cecilia :

God Jul, hoppas att du har haft en underbar dag! Här blev vinsten endast en ny lott som mamma snällt får ta till nyår ;)
Kram

Svar: God fortsättning! Hoppas du hade en fin jul! En vinst är alltid en vinst, och där med rolig tycker jag haha :D
Agnes

#6 - - Marielle:

Du gjorde det!

Nu fixar du att träffa Linas bebis i februari också, och efter det kommer nästa milstolpe.

Önskar dig en riktigt god jul, Agnes och tack för dina kloka ord och för att du delar med dig av dina tankar. Du har fått mig att uppskatta det jag har så otroligt mycket mer. Hoppas du har haft en fin dag med familj och vänner och får sova gott i natt!

Kram!

Svar: Jag hoppas och kämpar verkligen för det! Mitt första stopp är min födelsedag i januari, att få fylla 24. Sedan är det bebisen. Åh, vad jag hade velat vara med tills dess!
Tack för din kommentar! Era kommentarer gör det så mycket roligare att skriva av sig ni får mig att tänka till och våga skriva ännu mer.
Hoppas du hade en bra jul, god fortsättning!
Agnes

#7 - - Catarina:

Heja du! Hoppas att du har haft en fin julafton och fått några fina
julklappar. Ni har så mysigt i er
lägenhet. Tänk om vi inte hade
haft julen i december som lyser
upp och låter oss grotta in i
myseriet. 😵 Gotta dig på alla sätt och vis! ❤️
Kram på dig 💜

Svar: Det hade jag verkligen! Spenderade den med familjen och det var mycket kärlek. Ja, december hade ju vart lika tråkig som november om inte julen fanns här, då hade inte vinterhalvåret haft mycket att komma med ;)Hoppas du hade en fin jul med. Kram och god fortsättning!
Agnes

#8 - - Kort:

Hoppas du haft en underbar jul och jag måste säga att ljustavlan är verkligen vacker. God fortsättning på julen och Gott nytt år!

Svar: Tack det hade jag, jag hoppas du hade detsamma! Jag ska hälsa henne detta (eller så kommer hon förmodligen läsa det själv, hehe). God fortsättning och gott nytt år till dig med! <3
Agnes