Torsdag

Idag efter frukost hade jag ingenting att göra så jag rev ut halva köket och organiserade om i bland annat städskåpet. Jag upplevde att många saker stod i skåp eller i lådor utan något direkt system så det ändrade jag om så att t ex alla rengöringsmedel står på samma ställe och allting relaterat till presentinslagning är på en egen hylla osv. Slängde en del, men tror framförallt det var omorganiseringen som gjorde att jag fick mycket mer plats!
 
Jag lagade lax, potatis och ärtor till lunch (och det blev matlådor över som jag förmodligen kommer äta till middag också, hehe) och passade på att varva ner genom att läsa en ny bok. "Simma med de drunknade" heter den, jag vet inte vad jag tycker än så länge men den är ganska lättläst. Stycket här ovanför är från den boken, och jag tyckte verkligen att de var träffsäkra på något vis. Det talade till mig av någon anledning.
 
Sedan kom Angelica förbi och jag bjöd på julfika (gör inget annat än att äta julfika om dagarna!) och gjorde riktig jullatte med grädde (kanelsyrup, en latte på en enkel espresso och toppad med vispad grädde, kanel och ingefära) som blev så himla god. Vi satt och pratade, fikade och målade naglarna i köket i flera timmar vilket var väldigt mysigt. Förresten, tröjan jag har på mig på bilden köpte vi på Lager157 igår på deras rea. 100kr. Som hittat!

Sen måste jag ju nämna (kan inte förstå att jag inte nämnt det förrän i slutet av inlägget för det här är ju det viktigaste som hänt idag!) - JAG SOV HELA NATTEN OSTÖRT! Jag tog dubbla sömntabletter vid 22.30 igår. Somnade in och vaknade bara av att Daniel åkte till jobbet vid 05, men sov sedan vidare till 07. Jag har alltså inatt fått sova i 7 timmar utan att ens gå upp för ett enda toabesök eller en enda klunk vatten. Amazing. Det var det bästa idag. Nummer två var jullatten. 
#1 - - Anonym:

Så himla härligt att du har haft en bra dag ❤ jag är ny här och försöker läsa igenom arkivet. Jag har ännu inte riktigt förstått hur allt står till med dig. Kanske för att du inte vill, kanske för att jag har missat. Om du har något inlägg du berättar om din sJukdomshistoria får du jättegärna länka. Tycker du verkar helt fantastisk. Kram!

Svar: Hej och välkommen! Så passande att jag faktiskt skrev just en sammanfattning om min sjukdomshistoria i början på december i år. Här är den: http://aggeoa.blogg.se/2018/december/min-sjukdomshistoria-en-sammanfattning-for-nya-lasare.html#commentTack för din kommentar!
Agnes

#2 - - Sabina:

Vad skönt att du fick sova! :D Hoppas den här natten blir lika bra.

Svar: Verkligen! Håller tummarna!
Agnes

#3 - - Anonym:

Tack själv. Ditt senaste inlägg var väldigt rörabde. Tack för att du delar delar med dig. ❤

Svar: Tack för att du läser <3
Agnes